Movement under supervision

Met Movement under supervision volg je een persoonlijk oefenschema met wekelijks één of meerdere afspraken. Hierbij oefen je onder begeleiding in onze praktijk met alle oefenmogelijkheden/materialen een gevarieerd en specifiek programma af waar ook een blok conditioneel werk op een van onze cardio gestuurde toestellen kan toe behoren. Wij bepalen jouw ideale hartslagzone waarin je veilig kan trainen rekening houdend met jouw persoonlijke parameters. Het is ook mogelijk om een fitheidstest en lactaatbepaling te doen.

We zetten jouw persoonlijk oefenschema online waardoor het overal en altijd raadpleegbaar is. De eerste maal worden de oefeningen aangeleerd. Je kan terugvallen op uitgebreide instructies en een uitvoeringsvideo. Dit schema evalueren we om de 6 weken en passen we aan indien nodig.

Rehab and Prevention | Praktijk voor kinesitherapie, personal coaching, blessurepreventie Wetteren

Voor wie?

Deze aanpak is ideaal voor personen die na een kiné-revalidatie hun fysieke paraatheid of revalidatieniveau op pijl willen houden (onderhoudstrainingen). Zij kunnen met een minimum aan tijd een maximaal resultaat genereren. Gewichtscontrole, rompstabilisatie, krachttraining, functionele training, voorbereidingstraining op een wedstrijd of uitdagingen (marathon, triathlon, duathlon, beklimmingen Mont Ventoux etc.): alles is mogelijk! We bieden ook verantwoorde en aangepaste trainingen aan voor personen die op fysiek vlak beperkingen ervaren naar belasting toe, al dan niet in combinatie met aquatherapie. Rehab & Prevention focust op training en begeleiding naar een gezondere levensstijl waarin beweging onder begeleiding centraal staat.

In de kijker

Blijf op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, leer onze medewerkers beter kennen of ontdek met welke krachtige toestellen we werken bij Rehab & Prevention!
Bekijk ook het assortiment voor Blood Flow Restriction Training (BFR-T) op onze webshop gobstrong.be!