Wil je gebruik maken van objectieve data om atleten en patiënten beter te laten bewegen, presteren en een snelle return-to-play te bekomen? Dat kan met de HumanTrak. Deze 3D-screeningstool beperkt de foutenmarge bij bewegingsanalyse tot een minimum door objectieve 3D-analyse met camera.

De HumanTrak vormt een 3D model van het lichaam van de atleet of patiënt  zodat het mogelijk wordt om bewegingen in detail te analyseren. Zo kunnen weak links gevonden worden en kan de revalidatie of bewegingsefficiëntie nog meer op maat van de persoon in kwestie gemaakt worden. Deze wetenschappelijk onderbouwde en extern gevalideerde tool maakt het mogelijk om duidelijke, objectieve en meetbare doelen te stellen.

Bijkomend maakt de HumanTrak tool automatisch een afdrukbaar rapport en beschikt deze over de mogelijkheid om een bijpassend oefenschema op basis van de uitkomsten van de analyse op te stellen.

In de kijker

Blijf op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, leer onze medewerkers beter kennen of ontdek met welke krachtige toestellen we werken bij Rehab & Prevention!
Maak een afspraak
Bekijk ook het assortiment voor Blood Flow Restriction Training (BFR-T) op onze webshop gobstrong.be!