De sterkste oplossing voor krachttesting.

Met een combinatie van geavanceerde sensoren en real-time resultaten is het Force Frame het meest aanpasbare en draagbare systeem voor spierkracht testing. Het is daarnaast ook ideaal om spieronevenwichten te objectiveren.

Met dit systeem kunnen we zowel topsporters als revaliderende patiënten objectief kwantificeren en hun evolutie opvolgen. Door zijn moduleerbaar frame en draaibare crossbar biedt het meer dan 35 verschillende testposities. Het kan snel en eenvoudig aangepast worden om het gehele lichaam isometrisch te testen. Zo kunnen heup, knie, schouder, enkel en zelfs nek musculatuur getest worden. Het Force Frame biedt daarnaast ook de mogelijkheid creatief te zijn en zelf testen toe te voegen. Kortom het VALD Force Frame maakt het mogelijk om eender welke atleet of patiënt snel, efficiënt en gestandaardiseerd voor een bepaalde spiergroep te testen.

 

In de kijker

Blijf op de hoogte van onze nieuwste behandelingen, leer onze medewerkers beter kennen of ontdek met welke krachtige toestellen we werken bij Rehab & Prevention!
Maak een afspraak
Bekijk ook het assortiment voor Blood Flow Restriction Training (BFR-T) op onze webshop gobstrong.be!